DISTRIBUIȚI

Ripensia Timișoara a terminat la scorul de 0-0 meciul de la Slatina, al treilea din grupa A de play-out. A fost un joc destul de deschis, dar ambele formații au ratat destul de mult. În contextul în care Recea s-a impus cu Metaloglobus, Ripensia rămâne pe locul de baraj pentru evitarea retrogradării.

S-a jucat deschis în ambele reprize, însă cu multe faze în care jucătorii celor două formații nu au ales cele mai bune soluții la finalizare. Prima ocazie a fost a gazdelor, în minutul 5, la o lovitură liberă a lui Ianis Stoica, care a fost deviată pe lângă poartă. După alte ocazii irosite la ambele porți, același Stoica a scăpat pe contraatac în minutul 17, dar a tras prea tare, peste buturi. Pentru Ripensia, mihai Ene a avut o ocazie bună în minutul 31, când a tras pe spațiul porții. Portarul Preduț de la Slaitna a scos însă de sub bară.

Jocul a continuat în același stil în repriza secundă. În minutul 52, după o combinație cu Sokovic, deși nu era incomodat de vreun adversar, Tudor Călin a tras total defectuos. Peste doar două minute, și Slatina a avut ocazia să dea lovitura. Toma a tras bine, de la distanță, dar mingea s-a dus peste poartă. Au urmat noi ratări, pentru ambele echipe. Coulibaly a avut un șut în bară în minutul 84 și tot el a tras peste, la o fază din prelungiri.

CSM Slatina: Preduţ – Iana, M. Manea, Cr. Preda, Pisăru (Necşulescu 81′) – Ov. Popescu, D. Toma (cpt.)(Bodri 81′) – Dav. Oprescu (C-tin. Radu 58′), Doman, Deta (Rogoveanu 46′) – I. Stoica

Ripensia: Șt. Dobre – Andr. Macrițchii, Rogac, Fridrich, Gladun – T. Călin (cpt.), Coulibaly, Val. Macrițchii (Vl. Tudorache 46′) – Golda (Piftor 46′), Sokovic (Pădurariu 76′), Mih. Ene (Al. Neagu 76′)
Ripensia joacă duminica dimineața acasă cu U Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ