Săptămâna viitoare se vor tranșa socotelile în cele două grupe de play-out din Liga 2. Ripensia nu a jucat în Săptămâna Patimilor și va afla înc ea Luminată dacă intră în vacanță sau merge la barajul de evitare a retrogradării, cu ocupanta antepenultimului loc din celelaltă grupă.

În Grupa A de play-out se știu deja retrogradatele direct: Pandurii și CSM Slatina. În schimb, mai trebuie să se stabilească ce echipă va merge la baraj. Ripensia are 33 de puncte, iar comuna Recea, 32. Timișorenii vor juca acasă cu Metaloglobus București, iar maramureșenii au deplasare la U Cluj. În caz de egalitate de puncte, posibilă dacă Ripensia pierde și Recea obșine un egal, avantajul este al bănățenilor, care au câștigat meciul direct din faza a doua a competiției.

În ceea ce privește adversarul, în grupa B încă nu se știe cine va retrograda direct, alături de Aerostar Bacăuși cine va merge la baraj. Reșița și Unirea Slobozia au 26 de puncte ambele și în ultima rundă au meci direct, la Slobozia. Toate cele șase emciuri din play-out se vor juca săptămâna viitoare sâmbătă de la ora 11.

LĂSAȚI UN MESAJ