DISTRIBUIȚI

Ripensia primește sâmbătă vizita celor de la Astra Giurgiu, formație care e în continuare cu puncte la ”minus”, din cauza depunctărilor. Deși terenul este într-o stare foarte proastă, iar echipa are și probleme medicale, Petruescu știe că a venti momentul pentru prima victorie.

Terenul de pe Electrica se resimte după un turneu de copii și după începerea competițiilor județene. În ceea ce privește lotul, sunt indisponibili de la bănățeni Stoi, Sokovic, Rogac, Pădurariu, Ene sau Rotea. ”O partidă foarte importantă pentru noi, dacă ne dorim să rămânem în prima jumătate a clasamentului. Suntem conștienți de importanța jocului. Suntem conștienți inclusiv de rezultatele obținute de cei de la Astra. O echipă care, dacă rămâneau cu punctele obținute pe teren, erau în preajma play-off-ului. Din acest punct de vedere, suntem pregătiți. Sperăm ca nota de plată de la meciul de Cupă să nu fie foarte mare, din punct de vedere al efortului, din punct de vedere al accidentărilor. Sperăm să putem să aliniem cel mai bun «11» pentru jocul de mâine”, spune antrenorul Ripensiei.

Cosmin Petruescu punctează că nu crede că depunctările vor afecta moralul Astrei. ”Din contră, s-ar putea să-i ajute lucrurl acesta, pentru că nu au presiunea rezultatului. Iar atât timp cât au plecat de la -8 nu aveau nimic de pierdut, ulterior -10. Eu știu că au făcut 8 puncte pe teren, că în afara de prima etapă când au pierdut greu acasă cu Metaloglobus, e o echipă care de patru meciuri în campionat nu a pierdut. A obținut două victorii și două egaluri. Mai știm că în meciul de la Călărași în primii 11 au aliniat doar aliniat doau unul sau doi jucători. E clar că pun foarte mult accent pe campionat și lucrul acesta s-a văzut și în rezultatele pe care le-au obținut și până acum. Dar, am încredere în băieții noștri că vom reuși să ne deblocăm în ceea ce privește rezultatele de pe teren propriu. Nu în ultimul rând, știm cu toții că avem o datorie morală față de suporterii noștri, să obținem prima victorie pe teren propriu”, a mai spus Petruescu.

Meciul începe sâmbătă la roa 11 și nu e televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ