DISTRIBUIȚI

Bulevardul Liviu Rebreanu este una dintre cele mai circulate artere din oraș, mai ales prin perspectiva traficului ”greu”, de camioane. Carosabilul e într-o stare proastă, cu denivelări, dar Nicolae Robu promite că se vor face reparații capitale. Totul, pentru a finaliza inelul intra-urban IV.

Primarul spune că bulevardul, pe care circulă toate camioanele, în absența centurii de sud, va fi refăcut. „Pentru Liviu Rebreanu avem prevăzute reparații capitale. Este un bulevard degradat, pentru că joacă rolul de centură. Nu vreau să vorbesc de greaua moștenire, dar acolo este un trafic infernal. A fost supus la o grămadă de intervenții, deși s-a lucrat 6 ani la acest bulevard. A fost tăiat în transversală pentru o mulțime de lucrări, racordul la gaz, au fost intervenții ale Colterm, Aquatim”, a spus Nicolae Robu.

Pentru ca inelul IV să fie unul complet, mai e nevoie și de alte lucrări, nu doar la refacere carosabilului de pe bulevardul Liviu Rebreanu, ci și de două poduri și un pasaj. Autoritățile vor să construiască un pod peste Bega între străzile Ștrandului și Bobâlna, la marginea cartierului Modern, dar au în plan și construirea pasajului Solventul și a podului Solventul, din zona Blașcovici.

 

LĂSAȚI UN MESAJ