DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu se află în ultimele zile ale celui de-al doilea mandat ca primar al Timișoarei. Liberalul e foarte convins că va câștiga din nou alegerile și, mai mult decât atât, crede că va avea un scor mai bun decât PNL la votul pentru Consiliul Local Timișoara. 

Robu spune că mulți timișoreni îi zic că au votat cu el, fără să voteze în rest cu liberalii. ”Eu sunt extrem de încrezător că timișorenii mă vor vota și de data aceasta. Oameni pentru care există garanții deja nu vor vota ca într-o aventură, hai să vedem ce iese în felul acesta. Timișorenii cei mulți, indiferent de ce opțiunea politică au, vor vota în funcție de credibilitatea celor aflați în funcție. Eu respect opțiunea politică a tuturor cetățenilor. Și am avut în permanență votanți care la consiliul local au votat cu alte partide. Și se vede asta la vot! E diferență mare. Asta înseamnă că cei ce m-au votat pe mine au altă opțiune la votul politic. Eu știu că am fost votat de cetățeni care nu mai votează că PNL. Pentru că îmi spun ei asta, pe stradă”, a declarat Robu.

Mai mult decât atât, primarul în funcție le cere și celor din minoritățile naționale să-l voteze pe el ca primar. ”Îi îndemn să nu-și irosească votul pentru funcția de primar. Veți vota cu partidul în care vă regăsiți, chiar și partidele etnice, dar când e vorba de un candidat la funcția de primar, sunt convins că nu vă veți irosi votul pentru candidați acelei formațiuni politice, fie etnică sau ne-etnică, ci vă veți da votul pentru candidatul care are șanse și pe care îl respectați. Și sunt sigur că în mine veți avea încredere”, a mai spus Robu.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ