Deja celebrul eveniment sportiv cu o componentă socială majoră, Timotion, caută voluntari pentru ediția din 12 mai. Înscrierile au început azi și se termină de Floriile ortodoxe.

Aici va puteți înscrie ca voluntari, până la 28 aprilie. ată ce trebuie să faci la eveniment: ”Voluntarii Timotion pot alege să ajute în pregătirea traseelor de alergare şi la distribuirea kit-urilor pentru miile de alergători şi (bi)cicliști, să încurajeze alergătorii de la start, până la poarta de finish, să facă fotografii şi să surprindă amintiri pentru o viaţă, să înmâneze medalii sau să fie alături de participanţi la punctele de hidratare. Avem numeroase ocazii de implicare în ceea ce noi considerăm că este o adevărată sărbătoare a comunităţii, iar acum la ediţia 10, cu atât mai mult” a precizat Olimpiu Porumb, manager program Timotion, membru Alergotura.

Ca de obicei, evenimentul va fi în Piața Huniade. ”Pentru mii de oameni, de zece ani, ziua Timotion e așteptată ca o sărbătoare. De câteva luni bune, organizaţii, şcoli şi grupuri de iniţiativă duc campanii de strângere de fonduri pentru cauzele lor importante din comunitate. Fac paşi, mai mari sau mai mici, care se măsoară în km de implicare, generozitate şi solidaritate. Prin Timotion am creat un context pentru oameni să se implice, cu bani, cu timp sau doar cu o vorbă bună. Iar voluntarii Timotion sunt inima evenimentului care pulsează energie şi oferă zâmbete” a declarat Daniela Chesaru, directoarea Fundației Comunitare Timișoara.

Ediția a X-a din acest an va avea opt curse diferite de alergare și pedalare, astfel că pot participa și cei care nu sunt niște maartoniști cu condiția fizică majoră. În zece ani, Timotion a însemnatpeste  26.000 de  participantți,alergători sau bicicliști, peste 1000 de voluntari, 146 de proiecte și peste 2.563.000 de lei adunaâi.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ