DISTRIBUIȚI

Autoritățile locale au decis să redeschidă două centre de vaccinare din Timișoara, închise din timpul verii, când cererea scăzuse semnificativ. În total, e vorba de patru fluxuri noi, cu trei dintre cele patru seruri disponibile în România.

De astăzi, în România, pentru anumite categorii, se poate administra și doza trei, un rapel pentru care se poate opta doar între Pfizer și Moderna. De astăzi s-a redeschis centruld e vaccinare de la Vox technology Park, unde sunt două fluxuri, unul cu Moderna și unul cu Johson&Johnson, al doilea, doar pentru cei neimunizați. De asemenea, s-a redeschis centrul de vaccinare de la Muzeul de Transport Public Timișoara, cu două fluruxi, unul cu Pfizer, și altul cu Johnson&Johnson.

Programul e de 12 ore, iar pe un flxu se pot vaccin 96 de eprsoane pe zi, În total, în Timișoara se pot vaccina 2000 de oameni zilnic la roa actuală. Iată centrele fixe: Bega-Tehnomet (Pfizer, J&J, Astra); Fundatia Judeteana pentru Tineret Timis (Pfizer, J&J); Iulius Mall (2x Pfizer, J&J); Incuboxx (Pfizer, J&J); Vox Technology Park (Moderna, J&J);Muzeul de Transport Public (Pfizer, J&J).

Există și două centre drive-thru, la Shopping City și Selgros, ambele cu fluxuri cu Pfizer și Johnson&Johnson. De asemenea, primăria asigură patru echipe de vaccinare mobile.

LĂSAȚI UN MESAJ