DISTRIBUIȚI

De luni, la Serviciul de Înmatriculare a Vehiculelor Timiș nu se vor mai prelua dosare din urmă, deoarece angajații rămași au reușit să rezolve cele care se tot amânau. În schimb, nu se rezolvă problema programului redus, iar Biroul de la Lugoj rămâne închis în continuare!

Astăzi se mai preiau dosarele rămase nerezolvate. La Serviciul de Înmatriculare totul a fost dat peste cap o lună pentru că nouă lucrători au fost arestați preventiv, acuzați că luau mită pentru a rezolva diverse dosare. De luni, se va lucra normal, dar doar la Timișoara, căci angajații de la Lugoj, care nu au foat arestați, au fost detașați la biroul de la Iulius Town. ”Începând de luni, 19.072021, activitatea la ghișeele de înmatriculări revine la normal, fiind preluate dosarele de înmatriculare din data curentă, conform programărilor”, a transmis Prefectura Timiș.

Programul pentru preluarea cererilor de înmatriculare, definitivă și provizorie, se menține mai scurt la Timișoara. ”Programul de lucru cu publicul pentru ghișeele de înmatriculări definitive, radieri și autorizații provizorii: 08:00 – 15:30. Programul de lucru cu publicul pentru eliberarea documentelor este în intervalul 08:30 – 15:00”, a mai informat Prefectura Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ