DISTRIBUIȚI

La trei ani, majoritatea dintre noi nu făceam altceva decât să ne jucăm, fără să știm ce înseamnă problemele. Pentru Otilia, o lugojeancă de această vârstă, viața a stabilit o grea încercare: o tumoare imensă care trebuie extirpată. Fetița poate fi salvată în Franța, iar familia are nevoie de donații.

Fetița de 3 ani și jumătate avea dificultăți de respirație, iar familia a crezut inițial că este vorba de astm. Tratamentul nu-și făcea efectl, iar astfel, s-a descoperit un diagnostic crunt: o tumoare de 2 kg care se află în cutia toracică a lugojencei. Micuța Otilia a fost diagnosticată cu cncer în stadiul IV. Deoarece tumoarea are 20% din corpul fetiței, familia nu a mai putut pierde nicio zi. Au zburat cu ea la Paris, iar zborul a fost cât pe ce să fie îi fie fatal fetiței. Acum, Otilia se află sub tratament. Pe lângă operație, Otilia va trebui să stea 4 ani în tratament, ca să-și revină. Cu o zi de spitalizare care costă 2700 de euro, totalul ajunge la 1 milion de euro.

Sâmbătă aceasta, trei locații au decis să doneze un procent din încasările lor pentru Otilia: Friends Coffee, Restaurant Escada ( Piața Iosif Constantin Drăgan) și Pizzeria Magnolia ( Strada Cuza Vodă nr. 9). ”Lugojenii au demonstrat-o de fiecare dată că sunt niște oameni săritori și spun mereu «prezent» atunci când este nevoie de ajutorul lor! Aceste locații au acceptat să doneze un procent din încasările de sâmbătă către Otilia așa că trebuie să mergem în număr cât mai mare și să o ajutăm pe Otilia!”, spune Natanael Iriciuc, vicepreședintele Asociației Smile Timiș.

Donații poți face în conturile de mai jos:

Titular: PAUL ONCESCU

RO28BTRL04501203S89584XX – lei

RO03BTRL04504203S89584XX – euro

SWIFT: BTRLRO22

Revolut: RO56BREL0005507017740100

@paul8wecy +40 724 059 144

PayPal: paypal.me/helpOtilia

foto: redesteptarea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ