DISTRIBUIȚI

În pandemie, teatrele continuă să fie închise. Teatrul Național „Mihai Eminescu” Timișoara nu și-a abandonat total publicul și continuă seria piesele de teatru prezentate în premieră în online inclusiv sâmbăta aceasta, în ajun de Moș Nicolae.

Piesa pusă în scenă de la ora 19 va fi ”Povestea acelor oameni care într-o seară s-au adunat în jurul unei mese”. Autorul și regizorului piesei, Radu Iacoban vrea să ne îndemne să medităm dacă în era Internetului nu ne ascundem singurătatea în spatele tehnologiei. Piesa începe cu reîntoarcere fiului din străinătate, iar de aici, se ajunge la descoperirea că înstrăinarea nu e determinată de numărul de kilometri, că tăcere poate îmbolnăvi și că iertarea și acceptarea au propriile lor mecanisme. Spectacolul e recomandat celor cu vârsta peste 14 ani.

Din distribuție fac parte Claudia Ieremia, Romeo Ioan, Ion Rizea, Andrei Chifu, Mălina Manovici, Alina Ilea și Matei Chioariu, iar decorul și costumele sunt semnate de imaginativul scenograf Tudor Prodan. Spectacolul este realizat în cadrul proiectului Vocile orașului – Central Park, parte din Programul Cultural Timișoara Capitală Europeană a Culturii, produs de Teatrul Național Timișoara și finanțat de Primăria Municipiului Timișoara.

Piesa poate fi urmărită pe site-ul tntimisoara.com, dar și pe paginile de Facebook și Youtube ale teatrului.

LĂSAȚI UN MESAJ