DISTRIBUIȚI

ASU Poli va începe în Vinerea Mare returul play-off-ului, cu Dunărea Călărșai, acasă. În această parte a cmapionautlui timișorenii au arătat slab și obținut foarte puțin, adică un punct în deplasare la viitorul adversar. Va fi din ce în ce mai greu, pentru că și portarul titular s-a accidentat.

Alexa a spus că Hindrich va rata partea rămasă din sezon, dar și că Cioinac e accidentat. Antrenorul (încă) a vprbit despre un blocaj, pe care echipa trebuie să-l depășească. ”Suntem obligați să câștigăm, rezultatele ne apasă. Șansa noastră e să câștigăm meciul cu Călărașiul. Nu mai e timp de eșecuri. O victorie împotriva Dunării ar așeza lucrurile, ar da un refresh echipei, pentru că echipa mai avem nevoie de o victorie ca să mai putem sper ala un loc de baraj. Pentru asta trebuie să ne păstrăm determinarea pe care am avut în aceste jocuri din play-off și să fim mult mai atenți în fața porții, ca să reușim să înscriem goluri și să găsim soluții mai bune la finalizare. Am păcătuit din punctul acesta de vedere. Trebuie să fim încrezători că indiferent de situația în care suntem, trebuie să câștigăm pentru noi ca și club, pentru suporterii lui Poli, pentru moralul nostru, ca să avem un retur de play-off mult mai bun decât turul la nivelul rezultatelor. Avem nevoie de o descătușare. Este un blocaj mental, care va dispărea doar cu o victorie”, spune Dan Alexa.

Dunărea Călărași are la rându-i problemele ei, cu multe restanțe salariale. Alexa spune că e convins că problemele se vor rezolva, la cum îi cunoaște pe cei de acolo. ”E o echipă susținută  de autorități. Au fost ceva probleme cu bugetul, era normal să aibă întârzieri. Dar își vor rezolva problemele, îi cunosc pe oamenii care conduc clubul. Este proiectul lor și sunt sigur că nu o să-l lase. S-au dat și niște prime ieri și sunt sigur că sunt pregătiți de meci”, a punctat ”Chirurgul”.

Alexa nu a vrut să dea detalii despre cine av fi căpitna sau lăsat în afara lotului, dar ăi asigură oe fanii care îl contestă vehement că din vară nu va mai antrena echipa. ”Am experiență (n.r. întrebat dacă se descurcă în situația dificilă). Ei s-au antrenat. Îi respect foarte mult. Nouă ne trebuie un refresh. Echipa trebuie întinerită și în perspectiva sezonului viitor. Sunt jucători cu experiență care au făcut multe pentru club. Voi găsi soluțiile cele mai bune. Trebuie să îi analizăm și pe jucătorii mai tineri. Ei fac parte din planurile mele de viitor. O să plec din vară, să stea liniștiți. Nu o să mai dau posibilitate să fiu înjurat”, a precizat Alexa, rănit în orgoliu.

Meciul dintre Poli și Dunăra s eva juca vineri de la ora 15 și va fi televizat.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ