Scafandrii au de muncă și acum, în perioada alegerilor, după ce trei prieteni nu și-au mai găsit camaradul, care rămăsese pe malul Bârzavei, la Sângeorge, comuna Birda. Ei au plecat să inoate, l-au lăsat la mal ieri după-amiază, și de atunci nu mai știe nimeni nimic de el.

Cei patru prieteni se aflau de duminică după-amiaza pe malul apei, să se recreeze. Cei trei care știau să înoate s-au aventurat în apă, iar prietenul care nu avea această deprindere a rămas pe mal. Când s-au întors, camaradul era de negăsit Astfel, s-a sunat la 112, mai ales că băiatul nu ajunsese nici acasă. și nu se putea da de el.

15 pompieri cu bărci de la cele două detașamente din Timișoara și de la Secția Deta și Stațai Buziaș au pornit în căutarea lui cu cinci ambarcațiuni și două baloane de iluminat. Pentru că scafandrii de la ISU Timiș sunt în pregătire la Constanța, au venit cei de la Caraș-Severin și Hunedoara. S-a căutat până la miezul nopții.

Desigur, și poliția e implicată în căutări. upă ora 24 s-au oprit căutările, reluate azi la 8,30. Azi mai caută doar scafandrii din Caraș-Severin. Nu se exclude posibilitatea unei false alarme, întruct omul nua  făst văzut căzând în apă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ