DISTRIBUIȚI

Demiterea directorului Adrian Nicola de la conducerea Școlii gimnaziale Dumbrăvița a provocat un adevărat scandal. În seara zilei de miercuri,  mai mulți părinți și profesori au ajuns la școală, unde a sosit și primarul Horia Bugarin și viceprimarul Sergiu Grui.

Practic, cei veniți la școală sunt nemulțumiți de decizia inspectoratului școlar, luată în perioada în care elevii încă sunt în vacanța școlară prilejuită de sărbătorile de iarnă. Deoarece numărul nemulțumiților este destul de mare, la fața locului, pentru a discuta cu ei, a sosit primarul Dumbrăviței, Horia Bugarin, dar și viceprimarul Sergiu Grui. Aparent, cei din USR-PLUS, deși sunt aliați cu PNL, partid din care face parte inspectorul școlar general Marin Popescu, nu știau despre schimbarea lui Nicola.

Profesor de regilie ortodoxă și preot, Adrian Nicola a fost înlocuit cu Oana Ștefan, directoarea adjunctă de la școala din comuna Tormac. Părinții și profesorii au semnat un memoriu prin care își exprimă dezaprobarea față de cele întâmplate, scrisoare pe care doresc să o trimită la Ministerul Educației.

Inspectoratul Școlar Județean Timiș nu a comunicat până la această oră niciun răspuns referitor la situația de la școala din Dumbrăvița.

LĂSAȚI UN MESAJ