DISTRIBUIȚI

”Leii” din Banat au pierdut cu 98-88 meciul jucat pe terenul campioanei U BT Cluj Napoca. Meciul a fost echilibrat, inclusiv cu multe momente în care bănățenii au condus, dar diferența s-a făcut în ultimul sfert, astfel că alb-violeții au bifat a doua înfrângere din campionat.

Timișoara a condus în debutul sfertului unu, după care Clujul a luat un ușor avantaj și a terminat primele zece minute cu avantajul de 27-24. Sfertul doi a fost foarte disputat, iar la pauză, ardelenii au intrat cu 48-46, un avantaj de o singură posesie. Timișoara a continuat să joace combativ și în cel de-al treilea parțial, când a fost de multe ori la conducere, dar și înainte de sfertul decisiv, tot Cluj a avut micul avantaj la 74-72. Gazdele au dominat clar ultimele zece minute, în care Timișoara i-a pierdut și pe Olah și pe Lazar, care au ajuns la al cincilea fault.

Strong a fost cel mai bun marcator al Timișoarei, cu 21 de puncte, urmat de Lilov, cu 20, Gaji,c cu 18 puncte, Petrescu, Lazar, Olah și Vlahovic, toți cu câte 4 puncte marcate, și Mocrițchi, cu 3 puncte. Stewart a fost cel mai bun marcator al clujenilor, cu 32 de puncte. SCM Timișoara va juca următorul meci acasă, cu Atheltic Neptun Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ