DISTRIBUIȚI

O nouă surpriză negativă pentru SCM Ohma Timișoara, la fel ca la Galați. ”Leii” din Banat au pierdut la scorul de 72-63 într-un meci în care păreau favoriți. Rezultatul este surprinzător, deoarece echipa din Miercurea Ciuc avea doar două victorii și era ultima clasată din campionat.

Darrions Strong a lipsit de la acest meci, iar aparent, colegii nu l-au putut suplini. Timișorenii s-au instaurat la conducerea partidei în debut, dar ciucanii au avut o replică pe măsură, astfel că primul sfert s-a terminat la scorul de 17-17. Echipa din Harghita s-a instalat la conducere în al doilea parțial, ”leii” au revenit la conducere, dar doar pentru două minute, după care formația-gazdă  s-a desprins până la 36-29 la pauză. Timișorenii nu au reușit să revină nici în sfertul trei, ba mai mult, au permis harghitenilor să se distanțeze, la 55-4.

Alb-violeții au dat ceva semne de revenire pe final, dar a fost mult prea târziu. Ciucul a avut 40 de recuperări, faă de doar 28 ale bănățenilor. În absența lui Strong, Gajic a fost cel mai bun marcator al timișorenilor, cu 22 de puncte, urmat de Mirkovic, cu 12 puncte, Lilov, cu 9 puncte, Komatina și Mocrițchi, cu câte 6 puncte fiecare, Vlahovic, cu 4 puncte, Petrescu, cu 2 puncte, Olah și Șchipor, 1 punct fiecare. Vujadinovic a fost cel mai bun marcator al Ciucului, cu 19 puncte.

Marți, de la 17,15, SCM Ohma Timișoara va primi vizita celor de la CSO Voluntari.

LĂSAȚI UN MESAJ