DISTRIBUIȚI

Baschetbaliștii de la SCM Ohma Timișoara au reușit să depășească, aproape în totalitate, cu bine zilele de carantină. Echipa nu a scăpat în totalitate nici de infectări, și nici de accidentări, astfel că lotul e, practic, decimat, pentru meciul cu FC Argeș Pitești.

Sâmbătă, după deplasare de la Miercurea Ciuc, unele persoane au datsemne de simptome de infecție respiratorie. Toată lumea s-a testat PCR, iar un membru al staff-ului și Nikola Gajic au ieșit pozitiv, cu rpecizarea că jucătorul era asomptomatic. Toată echipa a itnrat cinci zile în izolare, iar Gajic iese mâine și face deplasarea la Pitești. Problema e că între timp, a făcut covid cu simptome și Aleksandar Vlahovic, confirmat astăzi, iar Alexandru Olah s-a accidentat. Cei doi nu vor face, evident, deplasarea, iar Darrion Strong vine și el după probleme fizice, dar va merge la Pitești.

Trebuie spus că meciul din Trivale era programat sâmbătă, dar s-a decalat duminică, din cauza infectărilor de la SCM Timișoara. Adversarii au refuzat amânarea jocului pentru o altă dată. ”Înainte de a fi adversare, echipele din Liga Națională sunt partenere de întrecere. Ne așteptam la mai multă înțelegere, dar nu avem încotro și va trebui să jucăm și să arătm cel mai bun baschet de care suntem capabili la ora meciului. Am reluat pregătirea, dar nici astăzi în formulă completă. Unul dintre jucători va ieși din carantină abia sâmbătă, în ziua plecării la Piteșt”, a declarat Dragan Petricevic.

Timișoara mai are restante meciurile cu Oradea, care a avut probleme cu covidul și ea, dar cu Voluntari, meci programa inițial când echipa a stat în izolare. Toți jucătorii sunt vaccinați la SCM Ohma Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ