SCM Poli Timișoara a câștigat și al doilea amical al perioadei de pregătire, jucat cu altă echipă de liga secundă, CSM Reșița. Duminică, poliștii au triumfat și în fața celor de la CSM Oradea.

Poli a câștigat cu Reșița la scorul de 43-26, după ce la pauză, timișorenii au avut avantajul de 24-11 la meciul jucat în Sala ”Constantin Jude”. Din postarea oficială a clubului SCM Timișoara reiese că revenise din izolare și Răzvan Trif, care devenise pozitiv după secundul Sorin Sărăndan. De la meci au absentat Cristian Fenici, și el infectat cu coronavirus, dar și Cristian Bran. Tânărul ar fi lipsit oricum, deoarece este în refacere după o accidentare și făcuse și infiltrații, iar în ultimele zile nu s-a aflat în Timișoara.

Deocamdată, Poli va continua să testeze zilnic jucătorii. „Vom continua să ne etstăm. Așteptăm să vedem ce ne va comunica federația înainte de reluarea campionatuluui. Până acum, protocolul în vigoare era cu certificatul verde, iar vaccinații nu mai trebuiau testați”, ne-a precizat managerul echipei. Ovidiu Durnea. Miercuri, 26 ianuarie, Poli are programat meci la Turda, programa tîn avans, pentru că ardelenii sunt angrenați în cupele europene.

LĂSAȚI UN MESAJ