DISTRIBUIȚI

Handbaliștii de la SCM Poli trebuiau să înceapă astăzi al doilea turneu al Ligii Zimbrilor. Chiar primii doi adversari ai Timișoarei au căzut însă, ”secerați” de infectările cu coronavirus.

Duminică, în etap a patru din tur, Poli urma să joace cu CSM Bacău, iar luni, cu nou-promovata Magnum Botoșani. Ambele echipe nu se prezintă la turneu, deoarece au prea multe cazuri de coronavirus și nu au nouă jucători valizi. Formațiile moldave nu au apelat nici la juniori, astfel că SCM Poli va câștiga ambele partide cu 10-0. Clubul a postat totuși un scurt mesaj cum că ar fi dorit succesele pe teren. ”Timișoara a demonstrat întotdeauna fair-play și cred că ar trebui găsită o variantă ca punctele să se stabilească pe teren, nu la masa verde”, a spus managerul echipei, Dan Dumitru.

Astfel, duminică după-amiază, Poli face antrenament pe poziția de meci. La fel se va întâmpla și luni. Marți e zi de pauză, deoarece la turneu se joacă două zile consecutive, cu 24 de ore liber. Așadar, miercuri, elevii lui Vlad Caba vor juca primul meci, din runda a șasea, cu Reșița. Joi, urmează un joc cu CSM București. Vineri e pauză, iar sâmbătă și duminică vor fi jocurile dintre Poli și Dobrogea Sud și, respectiv, Dunărea Călărași.

LĂSAȚI UN MESAJ