DISTRIBUIȚI

SCM Poli a cedat la scorul de 30-27 în deplasare la CSM Alexandria, formație deja retrogradată. Bănățenii nu mai pot evita locul 11 și turneul de baraj, deoarece nu mai pot depăși nicio echipă, și rămân cu un singur succes în deplasare în tot acest sezon, obținut la Bacău.

Poli a început bine meciul și s-a instalat fără probleme la conducere. Totuși, faptul că Marius Sadoveac nu a putut juca, din cauza unor dureri intercostale, și-a pus amprenta asupra jocului echipei, dependent de itnerul său dreapta. Gazdele au egalat în minutul 19, prin Cosmin Călin, iar apoi, Claudiu Chiorean a dus Alexandria în avantaj. Poli a avut epste 8 minute fără gol marcat, din minutul 16, iar astfel, teleormănenii au putut să își creeze un avantaj și să intre cu 15-13 la pauză.

Problemele ofensive ale alb-violeților au continuat și în repriza a doua, când au marcat doar două goluri în primele zece minute. Avansul luat de gazde nu a mai putut fi recuperat. Răzvan Trif a fost cel mai bun marcator al lui Poli, cu 5 goluri, urmat de Igna, Cristescu și Năstăsie, cu 4 goluri fiecare, Păiuș și Fenici, cu 3 goluri fiecare, Dedu, 2 goluri, Neamțu și Csog, 1 gol. Hamouda a fost cel mai bun marcator al Alexandriei, cu 9 goluri.

Săptămâna viitoare e ultima etapă din Liga Zimbrilor, iar Poli va juca miercuri de la ora 16 acasă cu Dobrogea Sud Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ