Handbaliștii de la SCM Poli au început anul în nota obișnuită a acestui sezon, cu o înfrângere la scorul de 37-31 pe terenul Potaissei Turda. Timișorenii au fost departe de luptele de acum câteva sezoane cu echipa lui Horațiu Gal, iar alb-violeții devin tot mai mult o echipă pentru care performanța devine o amintire.

Acest meci s-a jucat înainte de reluarea oficială a Ligii Zimbrilor, în februarie, pentru că Turda dorește să aibă un program mai liber în cupele europene. De altfel, anterior, ardelenii au și jucat și cu U Cluj, altă echipă care nu prea pune probleme nimănui, așa cum din păcate, tinde să devină și Poli. Timișoreni au avut aproape tot lotul valid, fără Enculescu. Problemele cu infectările cu covid-19 au rămas în rumă. Chiar și așa, Turda a dominat clar jocul. La pauză, formația clujeană a avut  21-15, iar în repriza a doua nu au fost mari fluctuații de scor.

Sabin Ignat a dat cele mai multe goluri ale bănățenilor, 12, urmat de Chira, cu 7 goluri, Trif, cu 4, Sadoveac, cu 3, Neamțu, Fenici, Vuia, Năstăsie și Moldovan, cu cte 1 gol fiecare. Ghiviil a fost autorul a celor mai multe goluri ale Potaissei, 8. Poli va avea o serie cu alte două deplasări. Mai întâi, în 3 februarie, la Suceava, iar apoi la București, cu CSM, de la 15,30.

LĂSAȚI UN MESAJ