Moș Crăciun nu le-a adus nimic handbaliștilor de la SCM Poli Timișoara, în sensul sportiv, deoarece echipa nu a făcut niciun transfer. Alb-violeții au revenit deja la antrenamente, deoarece vor avea primul meci oficial la final de ianuarie, o partidă jucată în avans.

De altfel, echipa continuă, practic, pe linia low-cost, fără a mai transfera, după o prima parte a campionatului deloc strălucită, terminată de Poli pe antepenultimul loc, 12. Dacă Timișoara ar rămâne pe aceeași poziție la final de sezon, alb-violeții ar urma să participe la barajul de menținere-retrogradare cu formațiile care nu vor promova direct din eșalonul secund. Astăzi, la ora 16, Poli va avea primul antrenament din 2022.  Echipa nu va avea parte de vreun cantonament, dar va juca două amicale, ambele acasă, cu echipe fruntașe din Divizia A, CSM Oradea, la 15 ianuarie, și CSM Reșița, la 19 ianuarie.

Pivotul raul Bote reia pregătirile normal după ce a fost accidentat, iar Constantin Enculescu începe recuperarea. Antrenorul Attila Horvath este optimist pentru ceea ce urmează. ”Vrem să demonstrăm că suntem în creștere și ne dorim să obținem cât mai multe puncte. A  fost o vacanță scurtă, în care fiecare jucător a avut programul său de pregătire. Acum  nu ne rămâne decât să lucrăm la omogenizarea acestui lot cu mulți handbaliști tineri. Cu siguranță, în partea a doua a sezonului ne vom concentra pe meciurile care contează cel mai mult pentru noi, așa-zisele partide de șase puncte”, a declarat Harvath.

Poli va avea primele două meciuri oficiale din 2022 în deplasare. La 26 ianuarie, va juca în deplasare la Potaissa Turda un meci programat în etapa a XIX-A a Ligii Zimbrilor. Apii, urmează o deplasare la Suceava în 3 februarie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ