SCM Poli Timișoara s-a impus la scorul de 28-24 în deplasare la CSM Sighișoara. Cu acest rezultat, timișorenii au 17 puncte, la egalitate pe 10-11 cu Steaua, care are două meciuri mai puțin, iar în caz de egalitate, vor fi peste sighișoreni, care au bătut în tur în Banat doar cu 1 gol.

Meciul a început pentru gazde cu o aruncare telefonată a lui Călin Leordean, fost jucător trecut pe la Timișoara, care a ținut-o în nota aceasta tot meciul. Poli s-a desprins prima dată la 2 goluri în minutul 9, la golul de 3-5 marcat de Trif. Diferența a crescut la 6-9, iar sighișorenii nu au putut reveni pe fondul minutelor de inferioritate a lui Poli. Mai mult, Țenghea nu a scos nicio minge, air poarta a început să conteze la gazde abia după ce a intrat Seleșan între buturi. La pauză s-a intrat cu 10-14, o diferența aproape nemai întâlnită pentru poliști tot sezonul, cu atât mai mult în deplasare.

Tot spre deosebire de alte meciuri, startul de repriză secundă a fost favorabil alb-violeților, care s-au desprins și la 11-616, un avantaj de 5 goluri, din minutul 36, după un gol al lui Marjanovic. După jumătatea reprize, de la 16-21, Poli a avut 5 minute fără gol marcat, iar gazdele s-au apropiat la 18-21 și sala a început să spere. Până aici le-a fost însă elevilor lui Sandu Iacob, chiar dacă Trif  fost descalificat cu a treia eliminare pe final de joc. Marjanovic a dat cele mai multe goluri pentru Poli, 13, Pribanic, Sadoveac și Ignat au dat câte 3, iar Bordeanu, Cîmpan și Trif au avut 2 reușite fiecare. Ramba a dat cele mai multe goluri ale agzdelor, 6.

Poli va ieși din Sala ”Constantin Jude” de săptămâna viitoare, când sala va if ocupată prostește de concursuri de gimnastică de junioare, într-un moment crucial de final de sezon pentru handabal, baschet, aflate spre zona „roșie”, dar și futsal, care se bate la titlu. După mai multe antrenamente în Sala UVT de la campusul Oituz, Poli va juca duminică de la 17.30 acolo cu Potaissa Turda.

LĂSAȚI UN MESAJ