SCM Poli Timișoara a cedat la scorul de 32-29 pe terenul lui CSM Vaslui, unde bănățenii sperau să obțină ceva. Cel mai probabil, în turul de campionat, alb-violeții vor rămâne fără vreun punct adus de pe teren advers, în condițiile în care mai au de jucat în prima jumătate de campionat la Constanța.

Vasluiul a reușit să se distanțeze destul de repede în debutul primei reprize. De altfel, după 20 de minute, gazdele au ajuns să se distanțeze la 5 goluri diferență, în momentul în care scorul a fost 10-5. Poli a reușit să mai reducă din diferență, iar înainte de finalul primei reprize, Csog a marcat cu boltă peste portar, în urma unui contraatac, pentru 14- 13 pe tabelă. Revenirea Timișoarei s-a stopat în debutul reprizei a doua, când moldovenii și-au refăcut o diferență de câteva posesii. Timișorenii au reușit să se apropie la 18-17 în minutul 40, 26-25 în minutul 51 și apoi 27-26.

Poli a avut și doi jucători eliminați temporar, la 28-26, pe Csog și Cristescu, iar în acest context, nu a mai putut continua cursa de urmărire, și echipa rămâne cu doar 6 puncte în Liga Zimbrilor. Sadoveac a fost cel mai bun marcator pentru Poli, cu 9 goluri, urmat de Csog, cu 6, Năstăsie, cu 5, Trif, cu 4, Fenici și Ignat, cu 2 goluri fiecare, și Păiuș, cu 1 gol. Florin Acatrinei a fost cel mai bun marcator pentru vasluieni, cu 10 goluri.

Poli va juca din nou joi viitoare acasă, de la ora 16, cu CSM Alexandria.

LĂSAȚI UN MESAJ