Handbaliștii de la SCM Poli au triumfat la scorul de 27-25 în deplasare la CSM Vaslui, într-un joc important pentru ca timișorenii să rămână pe locurile pentru barajul de promovare/retrogradare. Cu acest succes, alb-violeții au făcut 20 de puncte și se mențin pe locul 11.

Vasluienii s-au desprins la două goluri avantaj din primele șapte minute. Poli a fost neovită să alerge, astfel, o bună parte din meci după revenire. Prima egalare a venit minutul 13, la golulul lui Baican. Ajutați și din poartă, bănățenii au tot tras să revină, după ce gazdele reușeau să conducă. În minutul 28, Pribanic a marcat pentru 10-11, dar până la pauză, cele două reușite ale lui Chiratcu i-au readus pe gazde în avantajul minim la jumătatea meciului: 12-11.

Meciul a continuat în cheia în care Poli trebuia să tot revină până în minutul 43, când Cîmpan a readus oaspeții în avantaj la 15-16. Ignat a mai pus o „boabă” pentru oaspeți, pentru ca în minutul 46, Marjanovic să dea pentru contraatac golul de 16-19. Poli a mai avut trei goluri avans în minutul 52, iar vasluienii nu au mai putut să egaleze, ci doar să vină la un gol diferență și să aibă un final confuz de meci.

Pribanic a fost cel mai bun marcator al lui Poli, cu 7 goluri, urmat de Sadoveac și Marjanovic, cu 5 goluri fiecare, Ignat, cu 4, Cîmpan, cu 3, Bordeanu, cu 2, și Baican, cu 1 gol. Stojkovic a apărat 14 mingi din 39 expediate spre poartă. Amin Yousefinezhad a dat cele mai multe goluri ale vasluienilor, 6.

Poli va juca din nou sâmbăta viitoare, de la 14,30, acasă cu CSM Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ