Handbaliștii de la SCM Poli Timișoara au de astăzi un nou antrenor principal. Echipa va fi pregătită de Pero Milosevic, iar Mihai Rohozneanu a fost „exilat” la juniori.

Clubul apelează la antrenorul muntenegrean Pero Milosevic, ajuns acum la 62 de ani, care e ultimul tehnician cu care s-a și câștigat un trofeu: Cupa României. Milosevic a antrenat liderul din țara sa natală, Muntenegru, pe Lovecn, club de care s-a despărțit de la începutul acestei luni, din cauza rezultateleor mai slabe din cupele europene. Despre Mihai Rohozneanu, care părea tot mai descumpănit după ultimele meciuri, clubul menționează doar că va activa la Centrul de Copii și Juniroi, făr a menționa din ce direcția a venit ideea despărțirii. Altfel, el a maia vut declarații cu formularea ”cât timp mai sunt aici”, ceea ce dădea de înțeles că se prefigura o separare.

Revenind la Milosevic, el a mai antrenat echipe precum Buducnost Podgorica (feminin), naționala de tineret a Iugoslaviei, Al Rayyan Sports (Qatar), Teucro, Algeciras (ambele Spania), naționalele Qatarului și Bahrainului, dar și clubul libanez Al Sadd. El a venit la Poli în 2015. Ulterior, în România a mai antrenat la Buzău. Din echipa sa va face aprte preparatorul fizic Sorin Sărăndan, dar și Andrei Păiuș, care devine antrenor secund.

Milosevic a condus azi primul antrenament cu echipa. Sâmbătă, de la 17, redebutează pe banca lui Poli în deplasare la Steaua.

1 COMENTARIU

  1. Jucătorii trebuie schimbați !!! POLI ARE NEVOIE DE 7 TITULARI, rezerve (gloabe) este plin prin vestiare ………
    Groaznic cum conducerea nu îşi dă seama că nu antrenorul este problema ci jucătorii extrem de slabi din lot!

LĂSAȚI UN MESAJ