DISTRIBUIȚI

SCM Timișoara va lupta anul acesta doar pentru bronzul în Superliga de rugby, după ce a pierdut cu 22-18 semifinala jucată la București, pe terenul Stelei. Bănățeni au văzut trei cartonașe galbene în acest meci.

Timișoara a deschis scorul din două lovituri de pedeapsă transformate de Vlaicu. Steaua a redus diferența după un eseu dat de Eseria Vueti. Taniela Ratu a ratat transformarea,a stfel că bănățenii au intrat cu avantaj la cabine. În minutul 26, Valentin Popîrlan a văzut cartonașul galben. Steliștii au ratat o lovitură de pedeapsă prin același Ratu, iar presiunile timișorenilor le-au dus un eseu de penalizare obținut pe finalul primei reprize. Astfel, la jumătatea partidei s-a intrat cu 13-5.

În debutul reprize secunde, scorul a devenit 13-8, după o lovitură de pedeapsă transformată de Ratu. Timișoara a dat un nou eseu în minutul 58 prin Tevita Manumua, dar Vlaicu a rata transformarea, astfel că scorul s-a dus doar la 18-8. Din minutul 66, a fost eliminat și Manumua, iar Damian Strătilă a dat eseu pentru gazde, transformat la 18-15.

A urmat însă și eliminarea temporară a lui Tiqe Iliesa, iar Doroftei a dat un nou esue pentru gazde, transformat. Steaua l-a avut eliminat pe Kuselo Moyake în minutul 79, dar Timișoara nu a mai putut reveni. SCM va juca sâmbăta viitoare pentru locul 3, cu Dinamo.

LĂSAȚI UN MESAJ