Baschebaliștii de la SCM Timișoara au pierdut cu 86-78 meciul cu Petrolul Ploiești, al doilea e la turneul de la Craiova ce contează pentru Cupa României, după o repriză de prelungiri. Partida a avut parte de momente neplăcute, căci curentul din sala din Bănie a avut momente în care a cedat, astfel că jocul s-a decalat.

Față de jocul de vineri, primul din actulul sezon, Petricevic a schimbat conducătorul de joc și l-a utilizat pe Foreman în locul lui Dimitrijevic, iar în rest contat pe Năsturescu, Gajic, Petrescu și Kesar. Ploieștenii s-au desprins după primele minute din primul sfert, terminat cu 24-12. Nu s-au schimbat foarte mult nici în următoarele zece minute, iar la pauză s-a intrat cu 36-26. După trecerea pe la vestiare a reușit și Timișoara să revină în joc. După 24 de minute de joc, Kesar a marcat o triță ce a dus scorul la 40-52. Jocul a continuat sub auspicii bune pentru bănățeni, iar înainte de ultimul sfert din timpul regulamentar, scorul a devenit 48-55.

Petrolul e avut o cursă de revenire de anduranță în sfertul patru. Chiar 23 de secunde înainte de ”gong”, Funderburk a a marcat pentru 71-71. S-a jucat și o repriză de prelungiri, deoarece, spre deosebire de vechiul format, acum în Cupa României meciurile nu se mai pot termina la egalitate. Aici, ploieștenii au fost în control. Dimitrijevic a fost cel mai bun marcator al timișorenilor, cu 22 de puncte, urmat de Kesar, cu 19 puncte, Gajic, cu 9 puncte, Lazar, cu 8, Petrescu, cu 7, chipor, cu 6, Grayson, cu 3, Năsturescu și Mirkovic, 2 puncte fiecare. Funderburk a dat nu mai puțin de 32 de puncte pentru ploieșteni.

Mai departe la turneu se mai întâlnesc Craiova și Ploiești. Mai departe se va califica primul loc al grupei, dar și cele mai bune două locuri 2, astfel că răspunsul despre participarea alb-violeților sau nu la turneul din iarna viitoare îl vom afla mțien seară, în jurul orei 21, după ce s eva fi încheiat și ultimul meci.

 

LĂSAȚI UN MESAJ