DISTRIBUIȚI

Clubul de drept public SCM Timișoara are în continuare o situație neclară în ceea ce privește situația administrativă, dar și financiară. Fără director plin, nu există deocamdată nici un consiliu de administrație, iar situația salarialeă nu a fost adusă la zi.

Clubul are cinci secții, dintre care trei la sporturi de echipă, cu echipele masculine de baschet, handbal și rugby, plus secțiile de tenis și sportul pentru toți. De luni de zile, la club semnează contabila, care este directoare interimară. Pentru un nou director se va organiza un concurs, care nu se poate organiza până când nu se va face un nou consiliu de administrație. Or, acest CA trebuie votat în Consiliul Local Timișoara, deoarece clubul este al primăriei. Deși s-au votat alte componențe de consilii similare, aleșii locali nu au votat și pentru SCM și nimeni nu știe la care ședință de plen se va vota viitorul consiliu de administrație.

În ceea ce privește salariile, s-au închis sumele pentru 2020. Luna ianuarie este însă în continuare restantă, deși primarul Fritz a spus că vrea să aducă clubul cu plățile la zi cât de curând posibil. La conferința de presă de săptămâna trecută, edilul a declarat că sunt probleme cu lichiditățile în primărie, în contextul în care mai sunt foarte multe plăți restante, inclusiv către Casa de Cultură a Municipiului Timișoara. În data de 15 martie este zi de salariu la club și rămâne de văzut dacă se vor vira două salarii, pentru a aduce echipele la zi, unul singur sau dacă vor fi întârzieri.

LĂSAȚI UN MESAJ