DISTRIBUIȚI

Rugbyștii de la SCM Timișoara au cedat cu 29-24 în deplasare la Baia Mare, loc unde acum câteva săptămâni suferiseră o înfrângere drastică. De data aceasta, bănățenii au avut ”0” în dreptul tabelei doar în prima repriză, pentru ca în a doua parte a partidei să ajungă în terenul de țintă al „zimbrilor” și astfel, au obținut punctul nonus defensiv.

Gazdele au deschis scorul cu un eseu marcat din minutul 3 de Jason Tomane, iar Helarius Kisting a transformat eseul. Au urmat alte puncte aduse de Taniela Ratu dintr-o lovitură de penalizare. A urmat apoi un eseu de penalizare în contul gazdelor. Din minutul 32, trupa maramureleană a jucat în inferioritate numerică, deoarece David Feliuai a primit cartonașul galben pentru un placaj înalt la Dănuț Jipa. Chiar și așa, formația ardeleană a mai dat un eseu prin Jason Tomane, iar Taniela Ratu a transformat și a staiblit scorul pauzei: 22-0.

În repriza a doua, Stephen Shennan a reușit primul esue al timișorenilor, transformat de Jipa. A urmat un eseu dup un mol de margine, cu balonul culcat de Ionuț Mureșan și ransformarea lui Vlaicu pentru 22-14. Tot ”Americanul” a reușit o  lovitură de pedeapsă care a apropiat Timișoara la o diferență de un eseu transformat de Baia Mare. La această diferență s-a jucat finalul cu fiecare formație în 14, după eliminările lui Revazi Dugladze și Marius Lungu. Baia Mare a reușit un eseu prin Kisting, transformat de același Taniela Ratu. Timișorenii au mai punctat printr-un eseu de penalizare.

Săptămâna viitoare, Timișoara va primi vizita celor de la Universitatea Cluj.

foto: super-liga.ro

LĂSAȚI UN MESAJ