DISTRIBUIȚI

”Leii” din Bnat au jucat din nou finala mare și la al doilea turneu amical al verii la care au participat. SCM Timișoara a cedat cu două puncte în fața gazdelor din Pitești.

În prima zi a turneului, SCM Timișoara s-a impus cu 79-78, în fața celor de la CSU Sibiu, după scorul pe sferturi de 21-20, 17-19, 21-20, 20-19. În finala cu Pitești, timișorenii au cedat la o posesie, la scorul de 70-68. ”Ne aflăm în perioada meciurilor de verificare, asta am făcut și la Pitești, verificări. Suntem pe drumul cel bun, mai este destul de mult timp până la startul noului sezon, mai avem timp să facem reglaje. Mă bucur că jucătorii au început să elimine din greșelile inerente acestei perioade, greșeli care au putut fi observate la turneul de la Sibiu. Mai avem de lucrat la procentaje, să convertim mai multe aruncări, în special cele de trei puncte”, a declarat antrenorul Dragan Petricevic.

De joi, începe Cupa Timișoara, cu un meci zilnic, de la ora 19. Joi, ”leii” vor juca cu cei de la OBS Euro Tour USA Team. Vineri, americanii joac cu CSM Târgu Jiu, care vor juca cu bănățenii sâmbătă.

LĂSAȚI UN MESAJ