DISTRIBUIȚI

Rugbyștii de la SCM Timișoara au cedat la scorul de 16-11 în finala mică a Superligii, cu Dinamo. Astfel, se vede că anii în care echipa lua titluri pe bandă rulantă devin clar doar o amintire.

Timișoara a deschis scorul și s-a instalat la conducere după două lovituri de pedeapsă transformate de Vlaicu. La jumătatea reprizei, Dinamo a punctat și ea între buturi, prin Williams, care a ratat însă următoarea penalitate primită. Timișoara a marcat unicul său eseu din meci prin Tevita Manumua, iar Vlaicu a ratat transformarea. Până la pauză, Williams a mai transformat o penalitate pentru Dinamo, astfel că bănățenii au intrat la vestiare cu avantajul de 11-6.

Bucureșteni puteau reduce diferența mai rapid, din lovituri de pedeapsă în repriza a doua. Williams a ratat-o pe prima acordată, pentru ca apoi să transforme pentru 9-11. În minutul 68, Dinamo a reușit eseul care i-a adus victoria, prin Marian Ispir, transformat de Williams. Timișoara nu a mai reușit să marcheze deloc în repriza a doau și se mulțumește cu locul 4 din 6 echipe câte are Superliga, destul de puțin.

Luna aceasta, SCM nu mai are meciuri, și va mai juca doar finala Cupei României, în noeimbrie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ