DISTRIBUIȚI

Rugbyștii de la SCM Timișoara au intrat deja în vacanță. Restanța cu Tomitanii Constanța nu se va mai juca, iar amânarea a fost omologată, oficial, cu scor de neprezentare, iar partida cu Clujul a fost amânată. 

Timișoara și Tomitanii trebuiau să joace în Banat în prima etapă din acest sezon al Superligii. Clubul constănțean a avut mari problema în a se aduna și a cerut amânarea jocului, lucru stabilit pentru data de 10 iulie. Totuși, pentru în iulie vor fi meciuri ale echipei naționale, timișorenii au cerut să se joace la mijlocul săptămânii viitoare. Tomitanii sunt măcinați însă de mari probleme și au anunțat că nu se pot prezenta, astfel că au pierdut cu 5-0 la ”masa verde” jocul.

În urma acestui rezultat, SCM Timișoara a urcat pe locul 3, cu 23 de puncte, la 3 puncte de Baia Mare și 7 de Steaua. Dinamo e pe locul 4, cu 20 de puncte. Meciul de la Cluj al Timișoarei urma să se joac eduminică, dar ardelenii au cerut amânarea, din cauza accidentărilor. Jocul a fost programat, astfel, pentru 8 august. În această prioadă fără meciri acasă ale Timișoarei ar urma săs e lucreze la toaletele și vestiarele de la stadionul din Ronaț.

LĂSAȚI UN MESAJ