DISTRIBUIȚI

Echipa de rugby SCM Timișoara are mari dificultăți din cauza bazei sportive precare pe care își dispută meciurile de pe teren propriu. Problema toaletelor riscă să fie una dincolo de factorul confort, ci una care ar putea face ca echipa să nu mai poată juca pe teren propriu!

La terenul din Ronaț s-a lucrat în urmă cu un an, astfel încât echipa să nu mai joace prin noroi. Terenul a fost refăcut și se prezintă într-o stare chiar bună, dar mare problemă a rămas clădirea cu toaletele și vestiarele. Grupurile sanitare sunt într-o stare jalnică și mai mulți adversari, în frunte cu cei de la Steaua, au amenițat că vor reclam lispa condițiilor și vor refuza să mai vină la meciuri la Timișoara. ”Cei de la Steaua s-au plâns. Ni s-a pus în vedere să remediem situația. De asta am și apelat la domnul viceprimar”, ne-a declarat managerul secției, Dănuț Borzaș.

Din acest motiv, viceprimarul Cosmin Tabără a anunțat că primăria va face lucrări la toeltele de la Arena ”Ghoerghe Rășcanu”. Sunt probleme și cu buturile! ”Deși există un proiect mai amplu de refacere a întregii baze sportive, acest demers se desfășoară în timp îndelungat, motiv pentru care avem obligația de a interveni de urgență la cosmetizarea toaletelor, a vestiarelor, a spațiilor adiacente, a repunerii buturilor în pozițiile corecte și care să nu pună în pericol sănătatea sportivilor”, anunțase vicele Tabără.

Conform regulamentelor Superligii de rugby, dacă o echipă pierde dreptul de a-și organiza meciurile acasă, atunci trebuie să o facă la minimum 200 de km distanță! Asta ar înseamna, în cel mai fericit caz, la Cluj. Sâmbătă, Timișoara joacă acasă cu Baia Mare, după care urmează o deplasare la Cluj, pentru meciul cu Universitatea. Clubul vrea să dispute autnci restanța cu Tomitanii, amânată pentru 10 iulie, dar nu este exclus ca acel meci să nu se mai joace, deoarece constățnenii ar putea să nu se prezinte!

În acest context, clubul ar avea două luni timp, pentru ca primăria să refacă toaletele și vestiarele de la stadion.

LĂSAȚI UN MESAJ