DISTRIBUIȚI

Echipa de baschet SCM Timișoara are de săptămâna aceasta un nou manager, după mai multe luni în care, contractual, nimeni nu ocupa această poziție. Din echipa ”leilor” din Banat au fost convocați și la echipa națională doi jucători.

SCM Timișoara a funcționat peste un an cu antrenorul Dragan Petricevic și manager al secției. A fost un lung provizorat, întrucât nu s-a găsit un om care să vină pe funcție, dupăc e clubul nu a mai dorit să contineu cu vechiul manager, Ilie Trițoiu. Din primăvară, Petricevic nu a mai avut contract de manager al secției, dar, faptic, tot el s-a ocupat de aceste aspecte. Conducerea clubului primăriei a dorit un nou manager și a reușit să-l gădească. De joi, a fost numit Sergiu Pașca, unul dintre fondatorii clubului privat de copii MP Sport, ales mai ales pentru implicarea în sectorul juvenil.

Rămâne de văzut ce lot va păstra clubul pentru sezonul viitor, căci Dragan Petricevic rămâne antrenor. Situația jucătorilor însă nu e clară. Cert e că momentan, doi jucători care au evoluat în ultimele două sezoane la Timișoara  au fost convocați la echipa națională. Este vorba de pivotul timișorean Alexandru Olah și de fundașul Mirel Dragoste. Cei doi au fost chemați pentru partidele din „bula” de la Riga, unde se dispută preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2023. În  7 și 11 august, România va juca cu Letonia, iar în 9 și 13 august cu Belarus.

LĂSAȚI UN MESAJ