DISTRIBUIȚI

SCM Timișoara își conturează tot mai mult lotul pentru viitorul sezon baschetbalistic. Pe lângă transferuri și jucătorii care mai aveau contract, clubul poartă negocieri și cu străinii la final de înțelegere, iar Milos Komatina a fost deja convins.

Pentru muntenegreanul de 35 de ani, va fi al cincilea sezon consecutiv în alb-violet! Sezonul trecut, jucătorul de postul 4 a fost al doilea cel mai utilizat jucător al echipei și cu a treia eficiență 12,2 obținută nu neapărat prin punctele marcate, cât prin recuperări și eficiența în apărare. ”Este al cincilea meu sezon consecutiv la Timișoara, sunt bucuros să continui la această echipă. Consider că este a doua mea casă, vreau să mulțumesc tuturor celor din club pentru sprijin și pentru că mi s-a oferit șansa să semnez un nou contract. Sper că va fi totul bine cu acest virus și că vom reuși lucruri importante în noul sezon”, a declarat Milos Komatina.

Dragan Petricevic mai poartă negocieri și cu Adam Mirkovic și Sherwood Brown. În noul sezon, chiar dacă bugetul va fi mai mic, vor fi tot șase străini la Timișoara. Troy Franklin, Nikola Pesakovic și Amaury Gorgemans sunt plecați. ”Cu Mirkovic și Brown mai purtăm negocieri, chiar în fază avansată. E posibil să semneze și astăzi. La ceilalți trei, nu le-am mai propus eu contracte. La Pesakovic eram în dubii, dar el a mers la Kecskemet, la un contract foarte bun pentru el. Mă bucur pentru el, mai ales că are și familie. Troy a mers în liga a doua turcă, iar cu Amaury Gorgemans am ținut legătura doar prin impresarul lui”, ne-a declarat Dragan Petricevic.

La capitolul plecări de jucători români, îi avem pe Bogdan popa, Bogdan Penciu și Alexandru Coconea. ”Cu Coconea nu am mai discutat. Oricum, ne-am reorientat spre alte variante de români U23”, a explicat Petricevic. Venirile noi sunt Alexandru Olah și Alexandru Mocrițchi, care este U23, iar tânărul Robert Șchipor mai are și el contract cu clubul. De asemenea, Dragoste și Lazar sunt și ei sub contract cu Timișoara. Din lot mai fac parte Nikola Gajic și Lewis Dolphin Stallworth IV, străini aduși vara aceasta la club.

LĂSAȚI UN MESAJ