SCM Timișoara a pierdut cu 18-16 în deplasare la CSM Baia Mare, în semifinala campionatului. Finalul a fost foarte dramatic, și pierdut de Timișoara, în condițiile în care săptămâna aceasta, echipa s-a antrenat inclusiv la Cerneteaz!

Baia Mare a jucat mai tare în debutul primei repzie, când au dominat formația timișoreană în joc. Astfel, ”zimbrii” maramureșeni au obținut două lovituri de pedeapsă, trasnformate ambele de Paul Popoaia. Pe final de repriză, Eugen Căpățînă a fost eliminat temporar. Cu superioritate, gazdele au obținut o lovitură liberă din nou. Nu au trimis însă la bețe, ci în margine, iar Timișoara a câștigat posesia și Marius Simionescu a făcut o cursă finalizată cu esue la centru, transformat de Conache. La pauză s-a intrta cu 9-7, după altă penalitate trimisă la bețe de Popoaia.,

În repriza a doua, Baia Mare a mai pus 3 puncte pentru 12-17, tot din piciorul lui Popoaia. A reintrat și Căpățînă, iar Conache a modificat și el scorul la 12-10. Jocul a continuat echilibrat, cu alte lovituri de pedeapsă trsnformate de Popoaia și apoi conache, pentru ca la 15-13, Conache să încerce un șut și de la distanță. A ratat însă transformarea. Baia Mare a ratat și ea într-un moment important, pentru ca același Alin Conache să readucă formația bănățeană în avantaj, cu 15-16. A urmat o greșeală a lui Mureșan, iar maramureșenii au avut lovitură de pedeapsă, iar Popoaia a transformat.

Finalele mică și mare se vor juca la 9 decembrie. Timișoara va juca cu Steaua pentru bronz.

 

LĂSAȚI UN MESAJ