DISTRIBUIȚI

SCM Timișoara a înregimentat un nou jucător străin, care vine chiar de la rivala din Baia Mare. Este vorba de georgianul Khvicha Jgerenaia. În schimb, cei șase jucători care urmau să vină din Africa de Sud și Namibia nu vor mai veni la Timișoara.

Khvicha Jgerenaia are 25 de ani și joacă pe postul de centru. În ultimele trei sezoane a jucat la CSM Baia Mare, cu care a luat două titluri de campion și o Cupă a României. Sportivul a jucat înainte să vină în România în SuperLiga din Ucraina, al Club Kredo 63 Odessa. ”Sunt foarte bucuros pentru transferul la Timișoara, echipă pe care o cunosc din duelurile avute de-a lungul acestor ani. Abia aștept să debutez!”, a declarat Jgerenaia.

Altfel, planurile anunțate în urmă cu mai bine de o lună de managerul Dănuț Borzaș, despre transferurile de pe Continentul negru, au căzut. Motivul este legat de pandemia de coronavirus, care ține Africa de Sud pe lista statelor cu risc epidemiologic ridicat, din pricina tulpini apărute acolo. De aceea, nu vor mai veni nici cei cinci sud-africani, nici namibianul. Clubul precizează că se reorientează.

Superliga se va relua la data de 7 august.

LĂSAȚI UN MESAJ