DISTRIBUIȚI

Rugbyștii de la SCM Timișoara au făcut un pas greșit în faza grupelor din Cupa României, după ce au pierdut la scorul de 44-10 în deplasare la Baia Mare. Timișoara a punctat doar dintr-o lovitură de pedeapsă și cu un eseu de penalizare, într-un meci dominat clar de ”zimbri” băimăreni.

Primul sfert de oră a fost relativ echilibrat, și așa, Timișoara a reușit să puncteze dintr-o lovitură de pedeapsă transformată de Ionel Melinte. A urmat un eseu pentru gazde marcat de Ovidiu Cojocaru, transformat de Taniela Ratu. Maramureșenii au dat din nou eseu Mihai Lămboiu rămas ne transformat. După 12-3, s-a făcut la pauză 33-3, deoarece au mai fost trei eseuri date de Constantin Pristăviță și Paul Popoaia, ultimul cu o dublă, transformate de Helarius Kisting.

În repriza a doua au fost foarte multe eliminări de zece minute. La maramureșeni,  Marius Dănilă, Jacob Immelman, Ovidiu Cojocaru și Dorin Manole au văzut cartonașul galben, iar de la Timișoara, Marius Lungu. Cu toate că eliminările au fost mult mai numeroase la gazde, Timișoara nu a putut reveni în joc, decât cu un eseu de penalizare. Scorul final s-a stabilit în minutul 66, după eseul lui Pristăviță, transformat de Kisting.

foto: facebook.com/SCM-RUGBY-Timisoara-Oficial

LĂSAȚI UN MESAJ