E vacanță în competițiile interne de rugby, și, implicit, și perioada de transferuri, iar SCM USV Timișoara va mai trebui să aducă jucători. Zilele acestea, nouă jucători de la clubul bănățean sunt la naționala Stejarilor.

La club i s-a reînnoit contractul managerului Dănuț Borzaș. Ultimele două etape,e chipa de rugby a avut 28 de jucători, după ce începuse primăvara cu 29. După ce Dorin Lazăr s-a lăsat de sport, a plecat de la club și georgianul Giorgi Tedoradze. ”Avem o listă de patru-cinci jucători pe care vrem să-i aducem la Timișoara. Doi dintre ei au și jucat pentru Timișoara cu ceva vreme în urmă. Cu plecările lui Dorin Lazăr și Giorgi Tedoradze, trebuie să ne completăm lotul. Avem un lot subțire de 27 de jucători și vrem să mai aducem, cum am zis, 4-5 jucători. Este prea devreme să oferim nume, până când nu avem semnăturile lor, dar suntem în discuții foarte, foarte avansate. La începutul lunii viitoare vor fi în Timșoara. Pentru cei străini, acum facem demersurile de a obține vizele și vor veni într-un viitor foarte apropiat”, spune Borzaș.

Altfel, Stejarii nu au avut minivacanță acum de Rusalii, căci s-au reunit din 21 iunie, în Franța, pentru un antrenament comun cu naționala Franței, care a avut loc ieri. De la Timișoara se află la lot nouă jucători: Ionuț Mureșan, Vlad Neculau, Dragoș Ser, Gabriel Rupanu, Daniel Plai, Tevita Manumua, Corrado Ștețco, Alexandru Bucur și Marius Simionescu. Este o premieră pentru Ștețco. În iulie, naționala e în turneu în SUA. În 5 iulie urmează un meci cu SUA, iar în 12 iulie, la ottawa, emci cu Canada.

LĂSAȚI UN MESAJ