La nivel național se fac angajări în Armată, iar Timișul nu face excepție. Recrutările se fac la Centrul Militar Zonal ”General de Divizia Virgil Economu”.

În județul Timiș, aflat pe lista celor 34 de județe în care se fac angajări, sunt disponibile 56 de locuri de soldat sau gradat profesionist. Mai precis, 48 sunt la Timișoara, iar opt la unitatea din Giarmata. Se angajează persoane majore, care au cel mult 45 de ani. De asemenea, este obligatorie absolvirea cel puțin a primilor doi ani de studiu din învățământul secundar superior în condițiile prevăzute de Legea educației naționale nr.1/2011, cu modificările și completările ulterioare.Va existao o evaluarea psihologică, o probă sportivă, dar și o evaluare medicală.

Înscrierile se pot face, pentru categoria soldat/gradat profesionist,  doar la sediul Biroului informare – recrutare al Centrului Militar Zonal Timiş Piaţa Libertăţii nr.7 luni, miercuri, joi şi între orele 08.00-16.00 , marţi între orele 10.00-18.00. Se poate opta și pentru munca în alt județ. La nivel național sunt disponibile 4159 de posturi, scoase la concurs. Termenul-limitș de înscriere pentru actuala sesiuen de recrutarea este 16 iunie anul curent.

 

.

LĂSAȚI UN MESAJ