Ești tânăr, te pasionează arta, domeniul educației sau evenimentele culturale? Timp de peste o lună, la final de toamnă, poți învăța multe lucruri noi la o sesiune de formare online.

Organizatorii sesiunii sunt Asociația Miltonia și Consiliul Județean Timiș. Cei înscriși vor afla mai multe despre medierea socială, diferitele tehnici de animație, inițierea unor activități culturale și dezvoltarea de legături sociale. De asemenea, cursanții vor contribui la elaborarea unui manual care urmează a fi folosit în educația pentru patrimoniu. Sesiunile de formare se fac în cadrul proiectului mai amplu de reabilitarea a Conacului Mocioni.

Sesiunile vor avea loc în perioada 30 octombrie – 30 noiembrie și, chiar dacă sunt online, cei ce aplică trebuie să fie aici, pentru a putea participa la activitățile practice. Condițiile de participare mai se referă la faptul că e neovie de vârsta de 18 ani minimă și de cunoștințe de limba engleză. Se vor selecta zece artiști emergenți sau specialiști în domeniul culturii și educației. Juriul e format din Corina Nani, Dorothee Kirch, María Kristín Gylfadóttir, Beatrice Căițanu și Georgiana Neda.

Doritorii trebuie să trimită un CV și o scrisoare de intenție la adresa miltoniaassociation@gmail.com. Termenul-limită e 22 octombrie. Aleșii vor fi anunțați la 27 octombrie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ