La Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Glad Voievod” Timișoara se caută un angajat care să lucreze cu câinii instituției. Mai precis, este scos la concurs un post de subofițer operativ principal cu specializarea conductor câine serviciu.

Activitatea se va derula la sediul din Timișoara al instituției, de pe strada Gheorghe Barițiu. Doritorii trebuie să fie cetățeni români, să aibă minimum 18 ani împliniți, să nu aibă antecedente penale sau tatuaje sau piercinguri în locuri vizibile la uniforma de vară, și, bineînețeles, să fie apt medical și psihologic, aspecte evaluate înainte de angajare. Pregătirea de bază cerută este de Școală militară de subofițeri sau studii medii cu diplomă de bacalaureat. Pentru acest post se poate face atât încadrare directă,d ar și reîncadrare în activitate.

Concursul se angajare presupune și o probă fizică, cu câini, dar și o probă scrisă. Data-limită de depunere a dosarului este 3 aprilie. Mai multe detalii despre condiții, probe și documentele necesare, găsiți aici.

LĂSAȚI UN MESAJ