DISTRIBUIȚI

De luni, 6 septembrie, se distribuie din nou produsele de igienă destinate persoanelor defavorizate. Pachetele din programul POAD se ridică de la sediul Direcției de Asistență Socială a primăriei, de pe strada Lorena.

Distribuirea produselor prin Programul Operațional de Ajutorare a Persoanelor Defavorizate se face în perioada 6-20 septembrie. Prograul de la sediul de pe Strada Lorena nr. 35 e de luni până vineri, între orele 8-16. Cei care beneficiază de aceste produse au drept la un pachet pe an. Beneficiază de produsele de igienă persoanele sau familiile aflate temporar în situaţii critice de viaţă, respectiv victime ale calamităţilor, persoane dependente (handicap grav și accentuat), definite conform prezentei ordonanţe de urgenţă, şi în alte situaţii asemănătoare stabilite prin anchetele sociale şi care se află în situaţii deosebite de vulnerabilitate, precum şi persoanele care locuiesc în aşezările informale.

La ridicarea pachetelor, beneficiarii trebuie să prezinte actele de identitate în original. De asemenea, pentru persoanele cu handicap grav sau accentuat, certificatul de încadrare în grad de handicap eliberat de Comisia pentru protecţia copilului sau, după caz, certificatul de încadrare în grad de handicap eliberat de Comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap sau, după caz, decizia de încadrare în grad de handicap eliberată de Comisia superioară de evaluare a persoanelor adulte cu handicap.

Iată conținutul unui pachet: cinci periuțe de dinți, 300 de ml de pastă de dinți, 500 de ml de săpun lichid, 800 de ml de șampon pentru copii, 500 de ml de șampon pentru adulți și 2700 de grame de detergent de rufe.

LĂSAȚI UN MESAJ