Dacă îți dorești să lucrezi ca jandarm, ai acum ocazia. Atât Inspectoratul Județean de Jandarmi ”Moise Groza” Timiș, cât și Gruparea Mobilă de Jandarmi ”Glad Voievod” Timișoara fac angajări.

La Inspectoratul Județean Timiș se caută șase noi angajați, fie rechemare în activitate, dar și prin încadrare directă. Mai precis, este vorba de patru posturi de execuţie vacante de subofițer pază principal la Detașamentul 3 Jandarmi Timișoara și două posturi de execuţie vacante de subofițer pază principal la Detașamentul 4 Jandarmi Timișoara. Înscrierile sunt deschise de azi, 17 iunie, până în 8 iulie, ora 15, la adresa resurse_umane@jandarmeriatimis.ro. Toate detaliile calendarului, doumentelor de înscrier eși condițiile de concurs le găsiți aici.

La Gruparea Mobilă de Jandarmi Timișoara sunt disponibile 25 de posturi de execuţie vacante de subofițer operativ principal. De asemenea, se fac angajări prin rechemare în activitate, dar și încadrare directă. Înscrierile au început azi și se termină în 8 iulie, la ora 14, la adresa grjmbtm@jandarmeriamobilatimisoara.ro. Detalii despre calendarul concursului, docmentele necesare și cerințele pentru concurs le găsiți aici.

LĂSAȚI UN MESAJ