Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, instituție aflată în subordinea primăriei, face angajări. Sunt disponibile șase posturi diferite.

Pentru cele șase posturi se cere experiență, de la un an sau 7 ani. În afară de referent tehnic gradul I, pentru care sunt suficiente studiile liceale, celelalte cinci posturi presupun studii superioare. Celelalte posturi sunt: inspector de specialitate responsabil locație gradul II, expert management programare spații, grad 1A, expert design grad II ( se cer explicit studii de design) inspector de specialitate coordonator programe de finanțare, grad 1A și expert programe și proiecte, grad II.

Toate posturile sunt cu normă întreagă și cu angajare pe termen nelimitat. Date despre cerințe, actele necesare la dosar și concurs aici. Dosarele se duc la Centrul de Proiecte de pe strada Vasile Alecsandri, zilnic, între orele 10-15, până la 11 martie inclusiv. Pentru toate posturile, în 18 martie ora 10 se dă proba scrisă.

Interviul pentru posturile inspector de specialitate responsabil locație, grad II și referent tehnic, grad I se iau în 22 martie, ora 13,30,a la Cinema Timiș. Pentru celelalte șase posturi, interviurile sunt tot în 22 martie, dar la 9,30, la Centrul de Proiecte.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ