DISTRIBUIȚI

Inspectoratul General pentru Imigrări a scos la concurs mai multe posturi în toată țară, inclusiv cu angajare din sursă externă. În total, sunt disponibile 30 de posturi.

Posturile disponible sunt de ofițeri, agenți de poliție, medici, asistenți medicali și personal contractual, atât prin trecerea agenților de poliție în corpul ofițerilor, dar și cu angajare din sursă externă. Cele 30 de posturi sunt disponibile în în cadrul Serviciului Secretariat, Direcția Logistică, Serviciul Resurse Umane, la Centrele Regionale de Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil din Giurgiu, Timișoara, Maramureș, Rădăuți și Galați, precum și la Centrele de Cazare a Străinilor luați în Custodie Publică Otopeni și Arad.

Mai precis, este vorba de: 10 funcții de ofițeri de poliție, 5 funcții de agenți de poliție, 3 posturi de medici, 4 de asistenți medicali, 1 psiholog și 7 posturi pentru personal contractual. Pentru posturile de personal contractual, candidații vor prezenta personal dosarul de înscriere, în termen de cel mult 10 zile lucrătoare de la data afişării anunţului, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări, cu sediul în str. Lt. Col Marinescu Constantin, nr. 15A, sector 5, Bucureşti.

Pentur celelalte posturi, dosarele de înscriere, în formă completă, se depun, exclusiv, în format electronic și se transmit pe adresa de e-mail cariera.igi@mai.gov.ro, în perioada 03 – 09.01.2022.  Informații suplimentare privind modalitățile de înscriere și participare la concurs, condițiile de recrutare, probele de examen, criteriile de departajare și alte date importante pentru desfășurarea în bune condiții a recrutării și încadrării candidaților pot fi obținute de la structura de resurse umane a Inspectoratului General pentru Imigrări la numărul de telefon 021/4107513 și interiorul precizat în anunț.

foto: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ