DISTRIBUIȚI
Cupped Hands Under Shower

Colterm anunță că va întrerupe furnizarea apei calde vineri în zona Căii Lipovei, dar și parțial pe Gheorghe Lazăr. Se fac lucrări la rețeaua termică în nord-estul orașului, iar în nord-vest, se va opri curentul.

Pentru lucrările la proiectul „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană, Etapa II” se va opri furnizarea apei calde la Punctul Termic 41, mâine, între orele 9-17. Vor fi afectați abonații Colterm de pe străzile: Sf. Ap. Petru și Pavel, Martir Maria Andrei, Stuparilor, Academician P.P. Negulescu, Petre Olariu,  Verde,  Ion Ionescu de la Brad.

Tot mâine, din cauza lucrărilor făcută de E-Distribuție Banat la rețeaua de tensiune medie, Colterm va opri furnizarea apei calde la Punctul Termic 31. Între orele 9-17 vor rămâne fără apă caldă consumatorii de pe  Gheorghe Lazăr, parțial. La reluarea alimentării cu apă, aceasta poate fi tulbure. Consumatorilor li se recomandă săe vite utilizarea sa în scoprui casnice până la limpezire.

LĂSAȚI UN MESAJ