DISTRIBUIȚI

Aquatim anunță că vor fi probleme cu furnizarea apei în județul Timiș săptămâna aceasta. Se va continua spălarea rețelor de distribuție, iar la Timișoara, se fac noi lucrări în zona străzii Mareșal Constantin Prezan.

Marți și miercuri se vor face noi conectări de conducte pe Mareșan Constantin Prezan, în contextul modernizării și lărgirii străzii. Marți, 22 iunie, între orele 9-17 se va întreurpe furnizarea apei pe străzile Mareșal Constantin Prezan și Martir Vasile Balmuș. Miercuri, în același interval orar, se va întrerupe furnizarea apei pe străziel Mareșal Constantin Prezan și bulevardul Sudului.

De asemenea, va continua și spălarea rețelor de distribuție. La Giulvăz se va splă rețeaua marți și miercuri, între orele 9-15 și se va sista furnizarea apei. Marți, același lucru se va întâmpla la Șemlacu Mare și Șemlacu Mic, în același interval orar. De luni până vineri, se va spăla rețeaua și la Cenad. Între orele 9-15, presiune apei va fi scăzută.

La finalizarea lucrărilor, apa poate fi tulbure. Consumatorilor li se recomandă să evite utilizarea în scopuri casnice, până se limpezește.

LĂSAȚI UN MESAJ