Aquatim va întrerupe furnizarea apei joi în Timișoara, dar și al Ohaba Forgaci și Dragșina. Motivele sunt legate de lucrări edilitare, dar și de lucrări de mentenanță.

Astfel, pentru lucrări pe Calea Bogdăneștilor, se va devia conducta DN 800mm. Din acest motiv, între orele 3-22 se va întrerupe apa pe străzile: bulevardul Cetății (porțiunea dintre strada Cloșca și Calea Bogdăneștilor), Calea Bogdăneștilor (porțiunea dintre bulevardul Cetății și Calea Circumvalațiunii), Suceava, Franyo Zoltan, Sibiu, Făgăraș, Chișinău, Toplița, Sinaia, Piața Sfântul Nicolae, Sabin Drăgoi, Nera și Bogdan Petriceicu Hasdeu. În același interval de timp, presiunea va fi redusă pe pe strada Aprodul Movilă, în zona Mircea cel Bătrân, Balta Verde și Horia.

Tot joi, la Dragșina și Ohaba Forgaci se va întrerupe apa între orele 8-15, pentru lucrări d ementenanța la pompa de foraj a statției de tratare. Consumatorii sunt rugați să aștepte limpezirea pentru utilizarea în scopuri casnice și să-și stocheze apă pentru orele de întrerupere.

LĂSAȚI UN MESAJ