Delgaz Grid anună că va opri furnizarea gazului pe mai multe străzi din Timișoara, vineri, 25 noiembrie. Oprireava fi una de durată.

Pe Splaiul Tudor Vladimirescu s-au schimbat conductele, la fel ca pe străzile Crizantemelor și Alexandru Vlahuță. Pentru a cupla conductele noi de pe Vladimirescu e necesară oprirea furnizării gazelor. Între orele 9-22, vor fi afectați consumatorii de pe străzile: Ion Ghica, bd. General Dragalina (parțial), Iancu Văcărescu, bd. Regele Carol I, Piața Alexandru Mocioni, bd. 16 Decembrie 1989 (parțial), Splaiul Tudor Vladimirescu (parțial), Zugrav Nedelcu, Ady Endre și Emanoil Gojdu.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

LĂSAȚI UN MESAJ